YHDISTYS

KEITÄ OLEMME

TAMPEREEN SEUDUN TRADENOMIT RY

Tampereen seudun tradenomit ry on Tampereen alueella vaikuttavien tradenomien oma yhdistys, joka toimii Tradenomiliitto TRAL ry:n paikallisyhdistyksenä.

Toimimme tradenomien paikallisena edunvalvojana ja tarjoamme jäsenistöllemme työelämäongelmissa auttamisen lisäksi koulutus- sekä virkistäytymismahdollisuuksia. Yhdistys pyrkii toimimaan tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämän sekä ammattikorkeakoulujen kanssa.

Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki tradenomi-, BBA-, tai tradenomi (ylempi AMK) -tutkinnon suorittaneet henkilöt, jotka asuvat tai työskentelevät Tampereen alueella. Jäsenyys on ilmainen, mutta edellyttää TRAL:n jäsenyyttä.

HISTORIA

Yhdistys on perustettu aprillipäivänä 1.4.2007 ja perustajina toimivat entiset Tampereen Kauppaopiskelijat ry:n aktiivijäsenet. Lähtökohtana yhdistyksen perustamiselle oli paikallistoiminnan puute, sekä halu verkostoitua alueen muiden tradenomien kanssa. Perustamiskokouksen läsnäolijat muodostivat yhdistyksen ensimmäisen hallituksen.

Perustajina olivat Lauri Anttila, Tapani Jarmas, Santtu Jokinen, Santtu Putkonen, Timo Sulanne, Antti Syrjä sekä Timo Tossavainen.

MITÄ TEEMME

EDUNVALVONTA

Edunvalvontaa yhdistys harjoittaa olemalla yhteydessä paikallisiin yrityksiin ja tekemällä tradenomitukintoa tunnetuksi työnantajien keskuudessa. Ajattelumalli "tradenomi on uusi merkonomi" on valitettavasti edelleen valloillaan, mutta tilanne parantuu jatkuvasti. Läheinen yhteistyö Tradenomiliiton sekä Akavan kanssa tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa asioihin myös valtakunnallisella tasolla.

VAPAA-AJAN TOIMINTA

Koska työskentely nykypäivänä vaatii tekijöiltä yhä enemmän, on ainoastaan kohtuullista tarjota mahdollisuus rentoutua ja nauttia kiireettömästä elämästä yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten seurassa. Tämän vuoksi yhdistyksemme järjestää monipuolisia tapahtumia koulutus-, liikunta- sekä kulttuuripuolella. Otamme myös mielellämme vastaan ehdotuksia uusista tapahtumista.

JÄSENEDUT

JÄSENYYS

Tampereen seudun tradenomit ry on Tradenomiliitto TRAL ry:n paikallisyhdistys. Jäsenyytemme ei maksa mitään ja jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen seudulla asuvat tai työskentelevät Tradenomiliitto TRAL ry:n jäsenet.

JÄSENEDUT

Tradenomiliiton jäsenetujen (Lue lisää täältä) lisäksi Tampereen seudun tradenomit ry:n jäsenillä on seuraavia paikallisetuja:

GoGo Liikuntakeskus
- 50% alennus liittymismaksusta
- Jäsenmaksu alennettuun hintaan

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

Yhdistyksen säännöt löydät täältä.

YHDISTYKSEN HALLITUS 2019

Puheenjohtaja:
Reetta Pienimäki

Varapuheenjohtaja:
Meri Virtanen

Rahastonhoitaja:
Ville Manner

Hallituksen jäsenet:
Jussi Kuvaja, Jenny Alhonen, Petri Purmonen, Tiina Uusi-Rasi, Markus Pakkala, Jenni Lehterikorpi

Opiskelijajäsen:
Santra Viherma