Tradenominaisten päivä ja likkojen lenkki 21.5.2016

huhtikuu 28, 2016 tstry No comments exist

Haastamme jälleen tradenominaiset liikkumaan ja verkostoitumaan! Tampereen seudun tradenomit ry kutsuu sinut lauantaina 21.5. klo 10:00 alkaen viettämään virkistävää ja rentouttavaa Naistenpäivää Tampereelle. Tänä vuonna pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan naisen terveydestä kuukautiskuppivalmistaja Lunetten edustajan Meri Virtasen johdolla.

 

Innostavan aloituksen siivittämänä siirrymme nauttimaan päivän urheiluosuudesta, eli osallistumme jo 28. kertaa järjestettävälle Likkojen Lenkille. Likkojen lenkiltä voit valita juoksureitin (10 km), pitkän kävelyreitin (7,5km) tai lyhyen kävelyreitin (2,3 km), joten jokaiselle löytyy sopiva reitti omasta kunnosta riippumatta! Tänä vuonna tapahtumassa esiintyvät huippuartistit Paula Koivuniemi ja Neljänsuora.

 

Ilmoittautumalla Tradenomi-ryhmään saat 20 € alennusta normaalista Likkojen Lenkin osallistumismaksusta eli omavastuuosuutesi on vain 15 €!

 

Päivän kulku:
klo 10:00 Meri Virtanen, Lunette: Naisen terveys (Tredun Pyynikintien toimipiste)
klo 11:30-12:00 Siirtyminen Pyynikin kentälle nauttimaan tapahtuman antimista
klo 13:30-16:00 Lenkki omaan tahtiin
Lenkin jälkeen halukkaiden kanssa keräännytään sovittuun paikkaan nauttimaan Likkojen Lenkin jälkitunnelmista (Likkojen Lenkki -tapahtuma päättyy klo 18:00)

 

ILMOITTAUTUMINEN: Paikkoja lenkille on 20 ensimmäiselle – ilmoittautuminen on sitova. Voit myös ilmoittautua ainoastaan osallistumaan Naisen terveys -luennolle (maksuton).

 

Pyydämme molempia ilmoittautumisia viimeistään tiistaihin 29.3.2016 mennessä oheisen linkin kautta: http://goo.gl/forms/DIzfTohHM4.

 

HUOM! Pelkälle luennolle voi vielä ilmoittautua 20.5 asti. Luento on maksuton.

 

Nyt jos joskus kannattaa hypätä mukaan! Verkostoitumista, mielenkiintoista asiaa ja mukavaa yhdessäoloa liikunnan merkeissä – TERVETULOA!

 

Jos sinulla on kysymyksiä tapahtumaan liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: jenny.alhonen@tampereenseuduntradenomit.fi

 

Tampereen seudun tradenomit ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *