Yritysvierailu Vincitille 3.5.2016

huhtikuu 25, 2016 tstry No comments exist

Tampereen seudun tradenomit ry iskee alkavaan kevääseen miljoonan voltin lailla ja iskee pöytään jotain ohittamatonta. Järjestämme jäsenillemme yritysvierailun yhteen Tampereen ja koko Suomen kiinnostavimmista työpaikoista, ohjelmistotalo Vincitiin!

 

Suomessa ja Euroopassakin palkittu yritys on määritellyt uudelleen ohjelmistokehityksen prosesseja ja henkilöstöjohtamisen käytäntöjä ja tullut tunnetuksi ennen kaikkea innovatiivisesta yrityskulttuuristaan. Intohimo näkyy ja tuntuu Vincitin työskentelyssä ja saavutuksissa.

 

MITÄ: Yritysvierailu Vincitiin
MISSÄ: Vincitin toimistolla, Visiokatu 1, 2. krs, 33720 Tampere
MILLOIN: Tiistaina 3.5., klo 17:30

 

Vinctillä meidät ottaa vastaan henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen, joka kertoo meille lisää Vinctistiä ja sen yrityskulttuurista. Tule kuulemaan ohjelmistokehityksen viimeisimmistä tuulista ja siitä, mitkä tekijät Vincitin menestyksen taustalla ovat vaikuttaneet! Paikan päällä kahvitarjoilu ja pientä suolaista.

 

Mukaan mahtuu 20 nopeinta, joten ilmoittauduthan viimeistään 26.4. oheisen lomakkeen kautta: http://goo.gl/forms/aCGe70B43y.

 

Tapahtumaan liittyvät kysymykset ja tiedustelut voitte lähettää Facebook-viestinä tai sähköpostilla osoitteeseen anssi.kosonen@tampereenseuduntradenomit.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *